Putem... repede si bine...

RECUPERARE MEDICALA

Electroterapie

Laser terapie

Ultrasonoterapie

Fizioterapie craiova- Profesionalism si calitate!

Cauti un cabinet fizioterapie craiova?

Fizioterapie craiova este practica medicala care, prin intermediul unui ansamblu de terapii fizice (caldura, presiune, lumina, curent electric) folosite atat pentru preventie cat si pentru tratament, dezvolta, intretine si recupereaza capacitatile fizice functionale si motrice individuale.

Toate procedurile de fizioterapie sunt noninvazive, nu provoaca durere sau alte senzatii neplacute.

Unele proceduri de fizioterapie sunt contraindicate la persoanele cu tumori, peacemaker, tije, suruburi, proteze metalice.

In cadrul policlinicii functioneaza cabinetul de fizioterapie craiova, unde pacientii asigurati pot beneficia de consultatii gratuite, iar la indicatia medicului, puteti efectua electroterapie, ultrasonografie, laserterapie.

Pacientii pot beneficia de masaj terapeutic regional si de kinetoterapie.

    Aici va sunt asigurate toate conditiile necesare pentru a va simti perfect: spatii generoase,curate ce ofera intimitate, ambient placut, aparatura performanta, echipa medicala alcatuita din specialisti cu experienta, confidentialitate, monitorizare atenta in baza de date, diagonostic de precizie si succes terapeutic garantat, toate pentru ca d-voastra sunteti importanti pentru noi. 

Se pot trata afectiuni ale spatelui, cap si gat, umeri si maini, abdomen, se executa masaje si proceduri pentru slabire si tonifiere, detoxifiere si energizare, detensionare si relaxare, intretinere si prevenire.


    In cadrul policlinicii functioneaza cabinetul de fizioterapie craiova care se adreseaza persoanelor de toate varstele, oferind o gama foarte larga de servicii medicale de fizioterapie, recuperare, kinetoterapie, gimnastica medicala, intretinere, slabire si remodelare corporala, toate sub control medical! 

De asemenea, Policlinica Jobmed va pune la dispozitie urmatoarele servicii suplimentare:

MEDICINA MUNCII, MEDICINA INTERNA,RECUPERARE MEDICALA, PSIHIATRIE, NEUROLOGIE, CHIRURGIEORL,OFTALMOLOGIE, ANALIZE LABORATOR:

    Date de contact: 

Adresa: Bd Stirbei Voda, nr. 19, Bl. D3a-D4a (deasupra BRD Ciuperca), Craiova, Dolj

Tel:  0351407404 / 0735232226

 policlinica jobmed

email: policlinicajobmed@yahoo.com

web: www.policlinicajobmed.ro